Tapahtumakalenteri

Blogit

Lotta-Svärd, bl. 24/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (22.5.2017, 05:56)

Suruliputus, blogi 23/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (13.5.2017, 20:01)

100 vuotta sitten, bl. 22/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (6.5.2017, 20:03)

Pultava, blogi 21/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (3.5.2017, 20:32)

Torstain tarinoita, blogi...

Kirjoittanut Heikki Lammi (20.4.2017, 20:16)

YS-Kysely

Kuinka usein ruokailet kodin ulkopuolella?

Postia toimitukselle

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Broileria riisipedillä á la Niina

    3.2/5 arvosana (arvosteltu 5 kertaa)

    Ruuan voi valmistaa myös esimerkiksi broilerin rintaleikkeistä, mutta niistä tulee helposti koipia kuivempia. Tätä voi estää peittämällä leikkeet foliolla puolivälissä paistoaikaa. Leike kypsyy koipea nopeammin. Riisiin voi oman maun mukaan lisätä muitakin kasviksia tai mausteita.

    1. Pilkotaan sipuli ja porkkana.
    2. Sekoitetaan sipuli, porkkana ja mausteet riisin sekaan.
    3. Levitetään riisiseos laakean uunivuoan pohjalle tasaisesti.
    4. Ladotaan päälle broilerinkoivet.
    5. Lisätään 0,5 litraa vettä vuokaan.
    6. Paistetaan 175-asteisessa uunissa reilu tunti koipien koosta riippuen. Tarvittaessa lisätään välillä desi tai pari vettä, jos koivet eivät ole kypsiä mutta riisi uhkaa kuivua.
    7. Syödään.