Tapahtumakalenteri

Blogit

Lotta-Svärd, bl. 24/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (22.5.2017, 05:56)

Suruliputus, blogi 23/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (13.5.2017, 20:01)

100 vuotta sitten, bl. 22/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (6.5.2017, 20:03)

Pultava, blogi 21/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (3.5.2017, 20:32)

Torstain tarinoita, blogi...

Kirjoittanut Heikki Lammi (20.4.2017, 20:16)

YS-Kysely

Kuinka usein ruokailet kodin ulkopuolella?

Postia toimitukselle

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Mustikasta raidat tiikerille

    5.0/5 arvosana (arvosteltu 1 kertaa)

    Tiikerikakussa on "tiikerinraitoina" käytetty perunajauhoihin sekoitettuja mustikoita. Mehukkaan kakun resepti on peräisin lukijalta, ja se on julkaistu lehdessä vuosia sitten.

    1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää maito ja keskenään sekoitetut vehnäjauhot, leivinjauhe, vanilliinisokeri ja vaahdoksi hierottu voi.
    2. Murskaa 1 desilitra mustikoita ja lisää joukkoon lusikallinen perunajauhoja.
    3. Ota kolmasosa taikinasta erilleen ja sekoita siihen mustikkasurvos ja loput kokonaiset mustikat. Yhdistä taikinat voideltuun vuokaan kuten tiikerikakussa; vaaleaa taikinaa pohjalle ja päälle, mustikkaista väliin.
    4. Tee lopuksi painallukset haarukalla kuvioiden muodostamiseksi.
    5. Paista kakkua 170 asteessa noin tunti.