Tapahtumakalenteri

Blogit

Taidematkalla, blogi 36/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (15.8.2017, 22:06)

Sota-aikojen muistoja,...

Kirjoittanut Heikki Lammi (6.8.2017, 20:20)

Orpona maailmalle, bl. 34/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (30.7.2017, 18:43)

Jaakon päivä, blogi 33/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (25.7.2017, 11:30)

Kauppi ja Tiainen, bl 32/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (19.7.2017, 06:18)

YS-Kysely

Minkä kesätekemisen säät ovat pilanneet?

Postia toimitukselle

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Härkäpapu sopii kääryleeseen

    0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)

    1. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri. Halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna.  2. Kuumenna öljy paistokasarissa tai wokkipannulla.
    2. Lisää sipuli, inkivääri ja chili. Paista keskilämmöllä, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää juustokuminansiemenet ja kurkuma. Kuumenna hetki.
    3. Lisää pannulle kaali. Kääntele suikaleita reippaasti, jotta kaali maustuu tasaisesti.
    4. Lisää suola, mustapippuri, jauhettu juustokumina, korianteri ja chilijauhe sekä ruokosokeri.
    5. Kypsennä kaalia pehmeäksi noin 10–15 minuuttia. Lisää voi.
    6. Nauti lihan tai paistetun kotijuuston kera.