Tapahtumakalenteri

Blogit

Taidematkalla, blogi 36/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (15.8.2017, 22:06)

Sota-aikojen muistoja,...

Kirjoittanut Heikki Lammi (6.8.2017, 20:20)

Orpona maailmalle, bl. 34/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (30.7.2017, 18:43)

Jaakon päivä, blogi 33/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (25.7.2017, 11:30)

Kauppi ja Tiainen, bl 32/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (19.7.2017, 06:18)

YS-Kysely

Minkä kesätekemisen säät ovat pilanneet?

Postia toimitukselle

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Mahdottoman maukas kaalipata

    5.0/5 arvosana (arvosteltu 1 kertaa)

    Kaalipata kuuluu niihin ruokiin, jotka lähestulkoon paranevat säilytyksessä ja uudelleenlämmityksessä. Sitä voi myös pakastaa valmiina annoksina.

    1. Pilkotaan sipuli, kaali, porkkana ja valkosipulinkynnet.
    2. Paistetaan kypsäksi jauheliha, sipuli ja valkosipuli. Lisätään joukkoon mausteet. Meirami on ehdoton, se antaa padalle sille ominaisen maun.
    3. Laitetaan isoon kattilaan pohjalle tilkka vettä. Kaadetaan kattilaan pilkottu kaali ja porkkana sekä jauhelihaseos.
    4. Haudutetaan kannen alla pienellä lämmöllä reilu tunti, tai kunnes kaali on pehmeää.
    5. Syödään mieluiten puolukkahillon kanssa. Myös kokonaiset puolukat tai esimerkiksi mustaherukka käy höysteeksi.