Mikä jäi päällimmäisenä mieleen Mauno Koivistosta?

Tämä äänestys on jo päättynyt

Tilastot:

No Flash Player Installed


Annetut äänet   40
Äänestyksen alkamisajankohta   2017-05-15 10:31:11
Äänestyksen päättymisajankohta   2017-05-22 09:00:00


Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Vilhon juhlava lempparikakku

    3.3/5 arvosana (arvosteltu 7 kertaa)

    Leena-rouva antoi vuosia sitten oheisen reseptin. Kakku kuuluu hänen puolisonsa suosikkeihin.

    1. Sekoitetaan jauhot, joihin lisätään leivinjauhe. Vatkataan voi ja jauhoseos keskenään vaahdoksi.
    2. Vatkataan munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistetään vaahdot varovasti sekoittaen. Lisätään sitruunan raastettu kuori.
    3. Paistetaan aluksi puolen tunnin ajan 175 asteessa, vähennetään lämpöä 160 asteeseen ja paistetaan vielä noin puoli tuntia.
    4. Jauhoja mitatessa ja lämpöä säädellessä kannattaa olla tarkkana.

    Jäähtynyt kakku kuorrutetaan kinuskilla:
    kahvikupillinen kermaa
    kahvikupillinen hienoa sokeria

    Keitetään hiljaisella lämmöllä aika kauan. Kokeillaan kylmään veteen pudotetulla kinuskipisaralla. Kinuski on sopivaa kakun kuorrutukseen, kun pisara jähmettyy.