Siru – Lumihiutaleet -joulukonsertti

Tapahtuma alkaa:
16:00
Event ends:
17:15

The Voice of Finland -voittaja SIRU (Airistola) konsertoi joulun alla Parkanossa!

Laulaja-lauluntekijä SIRUn pitkään kytenyt haave toteutuu, kun hän konsertoi joulun alla kolmen kaupungin kattavalla minikiertueella. Lumihiutaleet- kiertue starttaa 8.12 Lapualta, kulkien 9.12 Parkanon kautta 23.12 Vaasaan! Konserteissa kuullaan Sirulle merkityksellisiä talvisia ja jouluisia kappaleita; Vanhempia ikivihreitä ja uudempia joulukappaleita sekä Sirun omaa musiikkia. Pääteemoina näyttelevät rauha, seesteisyys ja tunnelmointi.
”Joulu on mulle tärkeää aikaa. Joulu merkitsee rauhoittumista ja yhdessäoloa, hyvää ruokaa unohtamatta. On ihana päästä joulun ja talven tunnelmaan teidän kanssa Lumihiutaleet -konserteissa!”

SIRU hurmasi katsojat äänellään The Voice of Finland -kilpailussa 2014. Kilpailun voiton myötä tehty Solmut -debyyttialbumi sai kuulijoilta ja kriitikoilta hyvän vastaanoton ja levyn singlet Sä et kulu pois, Kaksi naista, Lempi-ihminen ja Mustelmat ovat soineet myös paljon radioaalloilla. Siru osallistui Mustelmat -kappaleellaan Uuden Musiikin Kilpailuun 2015 päästen semifinaaleihin asti. Sirun uusin single Läpikulkumatkalla on valtakunnallisen Koko Suomi Tanssii -kampanjan (2017) yksi kuudesta kappaleesta. Teatterimuusikoksi Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistunut (joulukuu 2016) laulaja on taitava tulkitsija ja löytää kappaleen sisäisen olemuksen.

Konsertin kesto n. 70 min.

Liput: www.netticket.fi


Tapahtumapaikka: Parkanon kirkko

Ei kuvausta.