Toimitus

veli-matti heikki maarit
Veli-Matti Heinisuo
päätoimittaja ja toimitusjohtaja
puh. (03) 443 822
ja 040 566 5364
Heikki Pettinen
toimitussihteeri
puh. (03) 443 826
ja 050 351 7226
Maarit Lehto
toimittaja
puh. (03) 443 827
ja 050 351 7227
     
mari-kallio minna-lautamaki
Mari Kallio 
toimittaja
perhevapaalla
Minna Lautamäki
toimittaja
puh (03) 443 824
ja 044 7275 430


Osoite:
Parkanontie 63
39700 Parkano

faksi (03) 443 844


Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Raparperipaistos

    0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)

    1. Pane raparperipalat ja sokeri kattilaan. Lisää vesi ja keitä palat napakan kypsiksi. Laita uunivuokaan.
    2. Paloittele rasva kattilaan. Lisää sokeri ja mysli tai hiutaleet. Sulata voi ja anna seoksen kiehahtaa.
    3. Mausta kanelilla. Levitä seos raparperipalojen päälle.
    4. Paista 200-asteisessa uunissa, kunnes myslipinta on saanut väriä.
    5. Jäähdytä paistos haaleaksi. Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.