Toimitus

veli-matti heikki maarit
Veli-Matti Heinisuo
päätoimittaja ja toimitusjohtaja
puh. (03) 443 822
ja 040 566 5364
Heikki Pettinen
toimitussihteeri
puh. (03) 443 826
ja 050 351 7226
Maarit Lehto
toimittaja
puh. (03) 443 827
ja 050 351 7227
     
mari-kallio minna-lautamaki
Mari Kallio 
toimittaja
perhevapaalla
Minna Lautamäki
toimittaja
puh (03) 443 824
ja 044 7275 430


Osoite:
Parkanontie 63
39700 Parkano

faksi (03) 443 844


Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Vilhon juhlava lempparikakku

    3.3/5 arvosana (arvosteltu 7 kertaa)

    Leena-rouva antoi vuosia sitten oheisen reseptin. Kakku kuuluu hänen puolisonsa suosikkeihin.

    1. Sekoitetaan jauhot, joihin lisätään leivinjauhe. Vatkataan voi ja jauhoseos keskenään vaahdoksi.
    2. Vatkataan munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistetään vaahdot varovasti sekoittaen. Lisätään sitruunan raastettu kuori.
    3. Paistetaan aluksi puolen tunnin ajan 175 asteessa, vähennetään lämpöä 160 asteeseen ja paistetaan vielä noin puoli tuntia.
    4. Jauhoja mitatessa ja lämpöä säädellessä kannattaa olla tarkkana.

    Jäähtynyt kakku kuorrutetaan kinuskilla:
    kahvikupillinen kermaa
    kahvikupillinen hienoa sokeria

    Keitetään hiljaisella lämmöllä aika kauan. Kokeillaan kylmään veteen pudotetulla kinuskipisaralla. Kinuski on sopivaa kakun kuorrutukseen, kun pisara jähmettyy.