Näytä # 
Otsikko Kirjoittaja Osumat
Junaton juhannuspäivä Parkanossa Kirjoittanut Heikki Pettinen 908
Lea Mäkipää vaihtoi uuteen eduskuntaryhmään Kirjoittanut Heikki Pettinen 1256
Kristian Kiviniemi starttaa Riihimäen SM-ralliin Kirjoittanut Heikki Pettinen 561
Kevään uusia ylioppilaita Kirjoittanut Heikki Pettinen 1637
Kuru–Parkano-tien korjaus alkoi jo Kirjoittanut Heikki Pettinen 1385
Vapon toimitusjohtajaksi Vesa Tempakka Kirjoittanut Heikki Pettinen 573
Oma Säästöpankki ostaa S-Pankin pk-yritys- sekä maa- ja metsätalousliiketoiminnan Kirjoittanut Heikki Pettinen 595
Leppihalme rynni paalulle, mutta finaali katkesi kolariin Kirjoittanut Miiro Koivula 762
Yle Puhe voi pätkiä Pohjois-Parkanossa keskiviikkona Kirjoittanut Heikki Pettinen 454
Seurakunnat pohtivat yhteistyön tiivistämistä Kirjoittanut Minna Lautamäki 411

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Samettinen pesto

    0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)

    Samettinen pesto

    1. Huuhtele basilikat ja nypi lehdet kulhoon.
    2. Paahda pinjansiemeniä pari minuuttia ilman rasvaa paistinpannulla.
    3. Pilko valkosipuli.
    4. Raasta parmesaanijuusto.
    5. Hiero valkosipuli tahnaksi suolan kanssa morttelissa.
    6. Lisää joukkoon paahdetut pinjansiemenet. Sekoita ainekset tasaiseksi.
    7. Lisää  joukkoon basilika pienissä erissä.
    8. Lisää joukkoon parmesaani. Sekoita tasaiseksi.
    9. Lisää oliiviöljy vähitellen ohuena nauhana.
    10. Säilö pesto puhtaaseen ja tiiviisti suljettavaan purkkiin.
    11. Lisää pintaan hieman oliiviöljyä lisäämään säilyvyyttä.
    12. Syö esimerkiksi pastan kanssa tai leivän päällä.
    Pesto säilyy jääkaapissa noin viikon.