Näytä # 
Otsikko Kirjoittaja Osumat
Junaton juhannuspäivä Parkanossa Kirjoittanut Heikki Pettinen 644
Lea Mäkipää vaihtoi uuteen eduskuntaryhmään Kirjoittanut Heikki Pettinen 932
Kristian Kiviniemi starttaa Riihimäen SM-ralliin Kirjoittanut Heikki Pettinen 371
Kevään uusia ylioppilaita Kirjoittanut Heikki Pettinen 1421
Kuru–Parkano-tien korjaus alkoi jo Kirjoittanut Heikki Pettinen 1239
Vapon toimitusjohtajaksi Vesa Tempakka Kirjoittanut Heikki Pettinen 513
Oma Säästöpankki ostaa S-Pankin pk-yritys- sekä maa- ja metsätalousliiketoiminnan Kirjoittanut Heikki Pettinen 568
Leppihalme rynni paalulle, mutta finaali katkesi kolariin Kirjoittanut Miiro Koivula 616
Yle Puhe voi pätkiä Pohjois-Parkanossa keskiviikkona Kirjoittanut Heikki Pettinen 426
Seurakunnat pohtivat yhteistyön tiivistämistä Kirjoittanut Minna Lautamäki 379

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Mustikkakukko ei syrji vadelmia

    0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)

    Valmistus
    1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää ruis- ja leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi.
    2. Taputtele taikinasta 2/3 osaa vuoan pohjalle ja reunoille. Lisää marjat, joihin on sekoitettu sokeri ja perunajauho.
    3. Tee lopusta taikinasta kansi, ja taputtele se marjojen päälle.
    4. Paista 200 asteessa tunnin ajan.