Vapon toimitusjohtajaksi Vesa Tempakka

Vapo Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 29.5. alkaen ekonomi Vesa Tempakka (s. 1963). Vapon edellinen toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny siirtyi verkkoyhtiö Caruna Oy:n toimitusjohtajaksi toukokuun alussa.
Vesa Tempakka toimi vuosina 2012–2017 logistiikkayhtiö K. Hartwall Oy Ab:n toimitusjohtajana ja 2005–2008 De Laval Finlandin toimitusjohtaja. Sitä ennen hän työskenteli Tetra Pakin palveluksessa useissa eri tehtävissä. Hän aloitti Suomen yhtiön myyntijohtajana 1993, toimi vuodet 2000–2005 Tetra Pakin kartonkidivisioonan johtajana Kanadassa ja vuodet 2005–2008 Italiassa vastaten yhtiön tuotekehitysstrategiasta ja suunnittelusta.
Vapo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jan Långin mukaan Vapo Oy:lle haettiin johtajaa, jolla on hyvät edellytykset viedä yhtiö seuraavaan vaiheeseen. Lång kiteyttää uuden toimitusjohtajan tehtävät kahteen strategiseen prioriteettiin eli energialiiketoiminnan edelleen kehittämiseen ja uusien liiketoimintojen luontiin tähtäimenä kansainväliset markkinat.

Yläri Facebookissa

Reseptit

 • Härkäpapu sopii kääryleeseen

  0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)

  1. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri. Halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna.  2. Kuumenna öljy paistokasarissa tai wokkipannulla.
  2. Lisää sipuli, inkivääri ja chili. Paista keskilämmöllä, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää juustokuminansiemenet ja kurkuma. Kuumenna hetki.
  3. Lisää pannulle kaali. Kääntele suikaleita reippaasti, jotta kaali maustuu tasaisesti.
  4. Lisää suola, mustapippuri, jauhettu juustokumina, korianteri ja chilijauhe sekä ruokosokeri.
  5. Kypsennä kaalia pehmeäksi noin 10–15 minuuttia. Lisää voi.
  6. Nauti lihan tai paistetun kotijuuston kera.