Kevään uusia ylioppilaita

Parkanon lukio: Ahonen Senja, Alanko Minka, Herrala Juha, Herrala Juulia, Hytönen Mikael, Jylhä Vesa, Kallioniemi Ville, Kiviniemi Anniina, Koskinen Kalle, Kyösti Janika, Lahdentausta Janne, Martikainen Teemu, Myyryläinen Anna, Niemi Ville, Pohjonen Anri, Pusa Kerttu, Pystykoski Ella, Rajamäki Tilda, Reko Kira-Netta, Rinne Oskari, Ristamäki Anni, Ryynänen Elisa, Shemeikka Emilia, Yli-Hietanen Karolina ja Yli-Hietanen Wilhelmina.
Honkajoen lukio: Akseli Milla, Isojoki, Akseli Riku, Isojoki, Ala-Korte Laura, Karvia, Heiniluoma Salla, Karvia, Kiviluoma Enni-Kaisa, Honkajoki, Koskiniemi Anni, Honkajoki, Kurumaa Linda, Honkajoki, Laine Roosa, Karvia, Laitinen Roope, Karvia, Lammintausta Tuomas, Karvia, Lähteenmäki Jenni, Kankaanpää, Länsivuori Robert, Isojoki, Malmivaara Niina, Honkajoki, Mäkelä Sara, Isojoki, Niemelä Jenna, Isojoki, Pajukoski Sonja, Honkajoki, Pitkäranta Milla, Isojoki, Santaharju Laura, Kankaanpää, Sara Marjut, Karvia, Sengström Tino, Siikainen, Soini Aleksi, Karvia, Syväoja Roosa, Honkajoki, Tuohiluoma Aino, Karvia, Viitalähde Hilla, Isojoki ja Virtanen Juho, Siikainen.
Pirkanmaan aikuislukio: Oskari Ahlsfors, Hämeenkyrö, Jenny Juurakko, Parkano, Juho Karttimo, Hämeenkyrö, Tuomas Korhonen, Ylöjärvi, Aleksi Laine, Ylöjärvi, Elina Mäkipää, Hämeenkyrö, Sara Nordman, Parkano, Pekka Oinas, Jämsä, Roni Palolampi, Hämeenkyrö, Eeva-Liisa Peltola, Ikaalinen, Henri Saraketo, Ikaalinen, Atte Siivari, Ikaalinen, Saara Silvala, Hämeenkyrö ja Pinja Varis, Kankaanpää.

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Laskiaispullat mantelilla ja valkosuklaamoussella

    0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)

    1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, suola, kardemumma ja muna.
    2. Lisää vehnäjauhot vähitellen ja alusta taikina hyvin vaivaten. Lisää pehmeä rasva alustamisen loppuvaiheessa. Taikina on valmista, kun se irtoaa käsistä, mutta on silti pehmeää. Anna taikinan kohota liinalla peitettynä.
    3. Jaa taikina 16 osaan ja pyörittele pulliksi. Laita pellille leivinpaperin päälle ja anna kohota.
    4. Voitele pullat munalla huolellisesti. Ripottele päälle mantelilastuja. Paista 200-225 asteessa 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
    5. Valmista täyte. Raasta mantelimassa raastinraudalla, lisää alkoholi ja sekoita tasaiseksi.
    6. Sulata valkosuklaa paksupohjaisessa kattilassa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä. Vatkaa kerma pursotettavaksi. Sekoita kermavaahto varovasti jäähtyneen valkosuklaan joukkoon.
    7. Leikkaa pullista "hattu". Täytä mantelimassatäytteellä. Pursota reunoille valkosuklaamoussea. Laita hattu ja koristele tomusokerilla.