Kristian Kiviniemi starttaa Riihimäen SM-ralliin

Kristian Kiviniemen ja kartanlukija Matti Kankaan rallin SM-sarja ei ole näyttänyt heille parhaita puoliaan talven osakilpailuissa. Mitsubishin tekniset ongelmat pilasivat koko alkukauden. Pari ei kuitenkaan luovuta, vaan autosta on haettu vikoja ja nyt näyttää, että ne on korjattu. Kiviniemi ja Kangas starttaa huomenna alkavaan SM-Riihimäki ralliin numerolla 53.
– Moottorissa oli pari pientä vikaa, joita oli vaikea paikallistaa ja korjata. Nyt autolla on ajettu kolmella eri tiellä noin 100 kilometriä testiä ja se on toiminut moitteettomasti. Huomenna ollaan viisaampia Riihimäen SM-rallin aikana, Kiviniemi kertoo.
SM-Riihimäki ajetaan lauantaina kello 11 alkaen Riihimäen maisemissa. Tulospalvelu toimii Rallin SM-sarjan verkkosivulla

 

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Piparinen uunijäätelö

    0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)
    1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Nosta kakkupohja uuninkestävälle vadille. Levitä marjat tai valutetut paloitellut hedelmät kakkupohjalle.
    2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri joukkoon. Paloittele jäätelö ja lado keoksi marjojen päälle. Murskaa pipareita jäätelön joukkoon. Peitä kakku huolellisesti vaahdolla. Nosta kakku kuumaan uuniin ja anna ruskistua noin 5 minuuttia eli kunnes pinta on saanut kauniin kellanruskean värin. Tarjoa uunijäätelö välittömästi.