Parkanon kaupungisihteeriksi Juha Rinta-Jouppi

Oikaisu: Parkano 150 vuotta -yleisurheilukilpailut alkavat lauantaina kello 13

Perussuomalaisten viimeinen paikka arvottiin

Kipinäpartio haastaa patikoimaan

Supersteel osti Takoman

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Punjabilainen kaali

    0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)

    1. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri. Halkaise chilit, poista siemenet ja hienonna.  2. Kuumenna öljy paistokasarissa tai wokkipannulla.
    2. Lisää sipuli, inkivääri ja chili. Paista keskilämmöllä, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää juustokuminansiemenet ja kurkuma. Kuumenna hetki.
    3. Lisää pannulle kaali. Kääntele suikaleita reippaasti, jotta kaali maustuu tasaisesti.
    4. Lisää suola, mustapippuri, jauhettu juustokumina, korianteri ja chilijauhe sekä ruokosokeri.
    5. Kypsennä kaalia pehmeäksi noin 10–15 minuuttia. Lisää voi.
    6. Nauti lihan tai paistetun kotijuuston kera.