Golfia helteellä!

Viimeinen lomapäivä ja peli ei kulje. Syynä idän käärme, jonka mielestä olin hänen reviirillään Kontiomäellä golfkisassa.Nilkkatervehdyksen seurauksena oli päänsärkyä, rintakipuja ja hengenahdistusta. Golfaajat keksivät akikkia mahdollisia syitä kilpailla. Päivällä tormäsin liutaan keilaajia golfterassilla. Olivat kilpailleet yhdistekmäkilpailua keilailu+golf. Seuraavaksi menin seurasin kuntagolfkilpaiiljoita kentälle.Lauantaina kokoon tui puolistaa pelaajaa  Poltinkosken kentälle Parkanon meistinterän 25 v. juhlakisaan, jonka toimistusjohtaja Tapani Sillanpää oli järjestänyt pelaajien iloksi. Hyvä sää, hyvät tarjoilut ja palkinnot olivat pelaajien mieleen. Tapani kehui uuta lähtöjärjestelyä hyväksi. Peliiaka lyehni, kun pelaajia lähetettiin kentälle samanaikaisesti kahdelta tiiltä; 1. ja 10 tiltä. Kilpailussa oli myös nostettu omaksi sarjaksi tasoitukseton kilpailu tsoituksellisen rinnalle. Kilpailun voitti jälleen kentän taitaja Taisto Kesti tuloskella 77. Toinen myös hyvällä amatöörituloksella 79 oli Markku Peltonen. Tasoitussarjassa  loistivat uusimpiin tulokkaisiiin kuuluvat Männistön veljekset. Anssi voitti ja Riku oli kolmas. Väliin kiilasi Ruuttiloiden golfaajasuvun vesa, Rasmus, jonka draivit alkavat olla kohta pitkiä kotikentälle.


VAltakunnallista kuntagolfkisaa pelaataan neljättä kertaa. Seudun goflaajat ovat menestyneet finaalissa Vierumäellä. KAksi vuotta sitten Jyrki Järjentausta ja MArko Kuusiliuoma sijoittuivat 3.sijalle ja vuosi sitten allekirjoiottanut Kimmo Leväsen kanssa olimme lyöntiupelin parhaita ja 7.sijalla  tasoituskilpailussa. Arvonat valitse meidät karsinnasa vastakkain ja voiton perivät Jyrtki ja Marko nostaen itsensä ennakkosuosikeiksi finaalissa.

Päivällä seurasin aprkanon ja LPPKKY:n Kihniön joukkueen ottelua. VAtsakkain olivat Parkanon joukkueesta  Saara VIITAHARJU JA Reijo Lempinen vastassan Kihniön Heikki  Mäkinen ja Marko Hulkkonen. Jokkuesesa voi olla kuntien ja kuntayhtymien henkilöstöön ja päättäviin elimiin kuuluvia.