PaPon naiset nousi kakkosdivariin

SBT PaPon naisjoukkue pelaa ensi kaudella kakkosdivarissa. Sarjanousu selvisi viikonlopun turnauksessa.
Ratkaiseva sarjapiste varmistui, kun PaPo voitti Ylöjärven Pallon maalein 11–2.
Turnauksen toisen pelin joukkue hävisi 1–3 Roismalan Ponnistukselle, joka on lohkon toinen sarjanousija.
Joukkueen valmentaja Sami Ahola kertoo, että syksyllä vastaan nousee kovia joukkueita muun muassa Tampereelta ja Jyväskylästä.
– Pelit kovenevat. Naisten puolella sarjatason nous on usein jyrkempi kuin miehillä. Harrastajia on vähemmän ja kärki on tiiviimpi.
Sarjanousu varmistettiin Aholan mukaan vahvalla tiimihengellä. Kantavia voimia joukkueessa ovat maalivahti Saana Uusi-Luomalahti sekä pistepörssin voittaja Sanna Vehkapuru, maalipörssin voittaja Krista Runsas sekä syöttöpisteitä sarjassa toiseksi eniten kerryttänyt Jenni Tukiainen.
Joukkueenjohtaja Petri Uusi-Luomalahti sanoo, ettei sarjanousu tullut hänelle yllätyksenä. Joukkue on pelannut varmalla otteella läpi kauden. Konkareiden rinnalla joukkueessa pelaa C- ja B-ikäisiä tyttöjä, ja joukkue kostuu parkanolaisista, kihniöläisistä ja kankaanpääläisistä pelaajista.
Joukkue: Saana Uusi-Luomalahti (mv), Sini Kokkola, Krista Runsas, Julia Jaskari, Jenni Tukiainen, Salla Uusi-Luomalahti, Amalia Yli-Kärkelä, Wilhelmina Yli-Hietanen, Rita Vienola, Ruut Rajamäki, Tuuni Impponen, Laura Koivula, Karolina Yli-Hietanen, Eerika Markkula, Mia Roivas, Sanna Löytökorpi, Jenni Rantala, Sanna Vehkapuru, Tiina Sirén, Reetta Runsas, Veera Niemensivu (mv), Mirka Haavisto.
Joukkuetta valmentavat Sami Ahola ja Antti Luusalo.