Uusia ylioppilaita

Parkanon lukio: Aleksi Alkkiomäki, Alina Grönholm, Aleksi Haukkaluoma, Suvi Hirvelä, Iida-Maria Isoaho, Laura Isokotamäki, Väinö Järvenpää, Veera Kajander, Tuuli Kananen, Janne Kilkki, Fatma Kivioja, Henri Kymäläinen, Jetro Kärkkäinen, Jenna Majaneva, Ella Mansikkaviita, Miika Martikainen, Kirsi Männikkö, Saana Perkiö, Frans Runsas, Sofia Seppälä, Eero Simonen, Kaisa Törmä ja Antti Vesanto.
Honkajoen lukio: Karvialaiset Jenna Anttila, Tuukka Myllyviita, Konsta Yli-Kauhaluoma ja Jenny Ylilammi.
Pirkanmaan aikuislukio: Helmi Aho, Ylöjärvi, Senja Hietanen, Mänttä-Vilppula, Aaro Hyödynmaa, Keuruu, Ina Kaarakka, Sastamala, Jenni Kangasperko, Hämeenkyrö, Riina Lampinen, Mänttä-Vilppula, Leevi Laurikka, Ikaalinen, Emilia Leminen, Ylöjärvi, Onni Majuri, Hämeenkyrö ja Jasmin Salmijärvi, Sastamala.
Porin Lyseon lukio: Miranda Paloviita, Karvia.