Käenmäentien suunnitelmaa esitellään yleisölle

Käenmäentien rakennussuunnitelman laatimista esitellään kaupungitalolla torstaina 20. syyskuuta. Suunnittelutyöstä vastaavan Ramboll Oy:n Markku Uusitalo kertoo, että yleisölle avataan suunnitelman luonnoksia. Paikalla ovat myös Parkanon kaupungin ja ely-keskuksen edustajat.
Uusitalon mukaan Käenmäentie muuttuu parannustöiden jälkeen maantiestä kaupungin ylläpitämäksi kaduksi.
– Se tarkoittaa, että hallinnointi siirtyy Pirkanmaan ely-keskukselta Parkanon kaupungille.
Tien rakennustöiden suunnittelu käynnistyi toukokuussa. Suunnitteilla on päällystystöitä ja uutta tieosuutta.
Uutta jalankulku- ja pyörätietä rakennetaan Kiviniituntien liittymästä noin 300 metriä eteenpäin, ja kevyen liikenteen väylää päällystetään uudelleen Kiviniitunkadun ja Asemankadun liittymien välillä.
Suunnitelmaan kuuluu lisäksi routavaurioiden korjaamista, Kiviniitunkadun loppuosan päällystäminen, penkereiden perkaamista sekä kahden purosillan kaiteiden uusiminen. Uusia linja-autopysäkkejä tulee Käenmäentielle kaksi kappaletta.

Kaupungintalon tilaisuus alkaa kello 17.30.