Nuorisovaltuusto ehdottaa asuntolaa Keskustan kouluun

Nuorisovaltuusto ehdottaa asuntolan perustamista Parkanoon toisen asteen opiskelijoita varten. Sopiva paikka asuntolalle olisi nuorisovaltuuston mielestä Keskustan koulu, koska se on lähellä koulukampusta, kauppoja ja muita palveluita.
– Pienillä muutoksilla osasta koulua saa helposti tehtyä asuntolan toisen asteen opiskelijoille. Se loisi positiivista näkyvyyttä Parkanolle ja toisen asteen koulutuksille Parkanossa, nuorisovaltuusto perustelee aloitettaan.
Parkanon toisen asteen koulutuksille on tulossa urheilulinja. Aloitteen mukaan linjalle tuleville opiskelijoille olisi suuri helpotus, jos urheilutarvikkeita ei tarvitsisi kuljettaa kouluun muilta paikkakunnilta. Lisäksi mahdollisuus asua asuntolassa laskisi kynnystä hakea Parkanoon opiskelemaan.