Parkano lähtee paalupaikalta Karvian lentopallosarjan loppuotteluihin

Karvian lentopallosarjassa on saatu runkosarja päätökseen ja neljä parasta joukkuetta matkaa ensi sunnuntaina loppuotteluihin. Mestaruutta puolustava Parkano on hienoinen ennakkosuosikki, joukkue voitti runkosarjan 20 pisteellä.
Parkano kohtaa semifinaaleissa runkosarjan nelosen Sarvelan, jolla on tasainen joukkue ja hyvä joukkuehenki. Joukkue voi yltää tahtoessaan mihin tahansa ja varmasti mielii mitalikantaan.
Parkanon ennalta kovin haastaja on Kauhajoki, joka oli 19 pisteellä runkosarjan kakkonen. Kauhajoki kohtaa semifinaalissa runkosarjan kolmosen Boxing Teamin, joka myös mielii kirkkaimpien mitalien jako-otteluihin. Boxing Team osoitti runkosarjassa monesti yllättävyytensä.
Kaikki käänteet ovat mahdollisia, sillä finaalit aloitetaan nollasta.
Kantin joukkueen on tyytyminen seuraamaan loppuotteluita katsomosta.

Sirpa Ala-Rämi