Uudet ylioppilaat

Parkanon lukio: Arttu Anttila, Alma Hellgrén, Siiri-Sofia Hirvikoski, Jesse Hörkkö, Veeti Impponen, Annika Jaakkola, Noel Joensuu, Sanni Jokioja, Jenna Järvenpää, Hanna Kallioniemi, Emmi Kannosto, Vilhelmiina Kivioja, Roope Koskinen, Miika Kuivanen, Laura Mäki-Mantila, Jani Nevanperä, Ruben Palmroth, Elina Paulasalo, Taru Päljänoja, Saana Rantala, Jesse Rintala, Heljä Saarinen, Juho Shemeikka, Samuli Silvennoinen, Roosa Sivula ja Matti Ylitörmä.

Honkajoen lukio: Jere Anttila, Lassi Hakola, Martta Korpi ja Milja Korpi Karviasta.

Kauhajoen lukio: Tuomas Kiikka, Karvia (kaksoistutkinto).

Pirkanmaan aikuislukio: Milja Asp, Ylöjärvi, Sini Havimäki, Mänttä-Vilppula, Roosa Keljo, Ruovesi, Mika Kierman, Ikaalinen, Toni Kouhia, Ylöjärvi, Luukas Moisio, Mänttä-Vilppula, Ville Mäkelä, Mänttä-Vilppula, Niko Neuvonen, Hämeenkyrö, Juuso Paananen, Mänttä-Vilppula, Eetu Peltomaa, Ylöjärvi, Salla Raina, Hämeenkyrö, Antti Suomela, Hämeenkyrö, Janne Valkeejärvi, Mänttä-Vilppula, Veikko Vilpponen, Mänttä-Vilppula, Viljami Vähätalo, Ikaalinen.