Destia rakentaa Viinikan sillan

Destia Oy rakentaa Aureentielle uuden sillan Viinikanjoen yli. Veroton hinta on 661 000 euroa. Parkanon tekninen lautakunta sai urakasta kaksi tarjousta, joista Destian oli halvempi. Tarjouskilpailussa toiseksi jäänyt MPV-Infrarakenne Oy pyysi urakasta lähes puolet enemmän.
Parkanon talousarviossa siltaurakkaan on varattu 385 000 euroa, joten tekninen lautakunta pyytää investointiin 300 000 euron lisämäärärahaa.
Tavoitteena on, että jokiuomaan ja paalutukseen liittyvät työt saadaan tehtyä 15. elokuuta mennessä. Syynä on taimenen rauhoitusaika, joka alkaa syyskuun alusta ja päättyy marraskuun lopussa. Aluehallintoviraston lupapäätöksen mukaan sinä aikana ei saa tehdä töitä, jotka aiheuttavat Viinikanjoen veden samentumista.
Sillan on määrä olla asennettuna ja betonirakenteiden täysin valmiit 8. marraskuuta mennessä tänä vuonna.