Kankarinjärvellä kadonnutta poikaa etsitään edelleen

Perjantain vastaisena yönä Kihniön Kankarinjärvellä kadonnutta noin 15-vuotiasta poikaa etsitään edelleen. Maanantaina poliisi haastatteli laajalti ihmisiä saadakseen katoamisajankohdan tapahtumien kulusta tarkan kuvan. Paikalla oli myös poliisikoiria.
Maanantaina iltapäivällä kello 15 aikaan poikaa ei ollut vielä löydetty. Rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoi, että tiistaista eteenpäin jatketaan etsintöjä koirien ja Rajavartiolaitoksen virka-avun kanssa.
Poliisi sai perjantaiaamuna ilmoituksen, että yöllä Kankarinjärvellä soutuveneellä liikkuneista noin 15-vuotiaista pojista toinen oli kadonnut. Pojat olivat joutuneet veden varaan ja lähteneet uimaan kohti rantaa.
Toinen pojista onnistui pääsemään rannalle. Hänen kertomuksensa perusteella paikalle hälytettiin viranomaiset, ja etsintöjä on tehty Kankarinjärvellä ja sen ympäristössä siitä lähtien.
Heti perjantaina paikalla kävi helikopteri ja sukeltajia. Veden varaan joutunutta toista poikaa ei ole löydetty. Poikien käyttämä soutuvene löytyi etsinnöissä tyhjänä järven rannalta.