Kihniön, Ruoveden ja Virtain Osuuspankit yhdistyvät

OP Ylä-Pirkanmaa aloittaa toimintansa ensi maaliskuussa. OP Kihniön toimitusjohtaja Pirjo Haapa-aho Vehniästä tulee uuden pankin varatoimitusjohtaja. OP Virtain toimitusjohtaja Ari Kakkori jää eläkkeelle ja OP Ruoveden toimitusjohtaja Leena Selkee aloittaa uuden pankin toimitusjohtajana.

Kihniön, Virtain ja Ruoveden Osuuspankit suunnittelevat yhdistymistä. Pankkien hallitukset allekirjoittivat sulautumisasiakirjat tänään perjantaina.
Maaliskuun alussa 2020 toimintansa aloittaa OP Ylä-Pirkanmaa. Uuden pankin toimitusjohtaja on Leena Selkee, joka on tällä hetkellä OP Ruoveden toimitusjohtaja. OP Kihniön toimitusjohtajasta Pirjo Haapa-aho Vehniästä tulee uuden pankin varatoimitusjohtaja. OP Virtain toimitusjohtaja Ari Kakkori jää pankkien yhdistymisen yhteydessä eläkkeelle.
Kaikki konttorit jatkavat toimintaansa ja asiakassuhteet jatkuvat ennallaan. Pankkien työntekijät jatkavat uuden pankin palveluksessa vanhoina työntekijöinä.
Uudessa pankissa on 29 työntekijää ja noin 20 000 asiakasta.
Lopullinen päätös yhdistymisestä tehdään 24.9.2019, joka Kihniön osalta tehdään ylimääräisessä osuuskunnan kokouksessa.