Ylä-Satakunnan näköislehteen muutoksia

Ylä-Satakunnan sähköisen näköislehden toimintaan ja tilauksiin on tullut muutoksia. Muutoksien taustalla on tulevan digiuudistuksen valmistelu sekä siihen liittyvä teknologian päivittäminen.

Voimassa olevat näköislehden tilaukset jatkuvat ennallaan ja näköislehtiä pääsee lukemaan kuten ennenkin. Kirjautuminen tapahtuu jatkossa Ylä-Satakunnan verkkosivulla entiseen tapaan, mutta lehdet löytyvät jatkossa linkin ”vanha näköislehti” takaa. Tämä muutos tehdään kuluvalla viikolla pe 5.7. mennessä.

Merkittävin muutos on se, että Ylä-Satakunta ei enää myy lainkaan itse uusia näköislehden tilauksia. Näköislehden ostaminen ja tilaaminen siirtyvät valtakunnalliseen Lehtiluukku.fi-palveluun.

Yhden irtonumeron voi ostaa kahdella eurolla. Tarjolla on myös yhden kuukauden tilaus 15 euron hinnalla.

– Näköislehden irtonumeromyynti jää tulevaisuudessa pysyvästi Lehtiluukkuun. Sen sijaan kuukauden tilaus on vain väliaikainen tuote, joka korvautuu myöhemmin Ylä-Satakunnan varsinaisilla digitilausmuodoilla. Kyse on siis osin siirtymäkauden järjestelyistä, kertoo Ylä-Satakunnan päätoimittaja Jukka Huikko.

– Ylä-Satakunnan digiuudistus on nyt aloitettu. Olemme siirtymässä tarjouspyyntövaiheeseen sekä aloittamassa uusien palveluiden ja tuotteiden suunnittelun. Digitaaliseen jakelukanavaan liittyvät palveluntuottajat on tarkoitus ratkaista syyskuussa. Käyttöönoton aikataulu tarkentuu tuolloin, hän jatkaa.

Linkit

Uusin näköislehti

Lehtiluukku.fi