Hokkasen työ Pihlajalinnan ja Kolmostien Terveyden palveluksessa päättynyt

Kolmostien Terveys Oy:n toimitusjohtaja Timo Hokkanen ei jatka tehtävässään. Arkistokuva Kihniöstä, kun Hokkaselle luovutettiin adressi vuodeosaston säilyttämiseksi.

Kolmostien Terveys Oy:n toimitusjohtajan Timo Hokkasen työ yhtiön ja myös Pihlajalinnan palveluksessa on päättynyt. Toimitusjohtajan pestin ohella hän on toiminut Pihlajalinnan aluejohtajana Satakunnassa ja Pohjois-Pirkanmaalla.

Hokkanen kertoi työsuhteen päättymisestä LinkedIn-palvelussa torstaina alkuillasta. Hokkanen ehti tehdä reilun kolmivuotisen uran Kolmostien Terveyden johtajana. Tehtävään hän siirtyi Pyhtään sosiaali- ja terveysjohtajan virasta.

– Tänään on aika katsoa tulevaisuutta uusin silmin. Vaiherikas kolmen vuoden stintti Pihlajalinnan ja Kolmostien Terveyden palveluksessa päättyi. Paljon opin uutta, myös itsestäni, kirjoitti Hokkanen LinkedIn-julkaisussaan.

Kolmostien Terveys Oy on Pihlajalinnan enemmistöomistama yhtiö, joka tuottaa Parkanon ja Kihniön sote-palvelut. Parkano on yhtiössä vähemmistöomistaja. Pörssiyhtiö Pihlajalinna on puolestaan 2000-luvulla nopeasti kasvanut valtakunnallinen sote-palvelutuottaja.

Pihlajalinna tiedotti torstaina yt-neuvotteluiden päättymisestä. Yhtiö irtisanoo noin 180 työntekijää osana tehostamisohjelmaansa. Yt-neuvottelut koskivat Pihlajalinnaa ja sen tytäryhtiöitä, eivät kuitenkaan yhdessä kuntien kanssa omistettuja yhtiöitä.

Muutokset koskevat Pihlajalinnan tiedotteiden mukaan myös yhtiön ylintä johtoa, johtamisjärjestelmää ja hallintoa.

Lue lisää:

Pihlajalinnan pörssitiedote yt-neuvotteluiden päättymisestä 15.8.2019

Pihlajalinnan tiedote johdon järjestelyistä 15.8.2019

YS 16.8.2019: Tero Järvinen on Kolmostien Terveyden uusi toimitusjohtaja