Gylling Accounting yhdistyy Leppävaaran Laskennan kanssa

Parkanossakin toimiva Gylling Accounting Oy yhdistyy pitkät perinteet omaavan, pääkaupunkiseudulla toimivan Leppävaaran Laskennan kanssa. Yhdistyminen astui voimaan jo maanantaina. Uusi yhtiö toimii nimellä Gallant.

Parkanon toimipisteen vahvuus on ollut seitsemän henkeä. Uuden yhtiön hallituksen puheenjohtajana aloittanut Max Gylling kertoo, että Parkanon toimiston erityisosaamista on ollut muun muassa maa- ja metsätalous.

Syntyvän uuden yhtiön henkilövahvuus on kaikkiaan 120 henkeä, joista 90 on perua Gylling Accounting Oy:ltä. Toimialueeseen lukeutuvat Kanta-Häme, Pirkanmaa ja pääkaupunkiseutu. Parkanon ohella toimistot sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Valkeakoskella.

– Toimialalla on parhaillaan hyvin vahvaa liikehdintää, alleviivaa Gylling.

Alkukesästä esimerkiksi Parkanossa uutisoitiin, kun Suomen Lakiekonomit Oy laajensi asiantuntija- ja konsulttiyrityksestä myös tilitoimistoksi ostamalla kihniöläisen alan yrityksen.

Tilitoimistoalan murroksessa näyttäisi olevan vahva suuntaus, että yritysjärjestelyiden taustalla on osaamisen laajentaminen ja lisäarvon tuominen asiakkaille. Toisaalta taloustietoa tarvitaan johtamisen apuna entistä nopeammin.

– Gallant tarjoaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen entistä kokonaisvaltaisempia talouden ja asiantuntijapalveluiden ratkaisuja, kertoo uuden yhtiön toimitusjohtaja Tuomas Tahvanainen tiedotteessa firman verkkosivuilla.

– Emme halua kasvaa mammutiksi, vaan sopivan kokoiseksi yritykseksi, jotta voimme tarjota mukavat työpaikat meidän jengille. Haemme kokoa, jotta syntyy osaamista. Päämiehille haluamme luoda menestymisen edellytyksiä muun muassa talouden, juridiikan ja tietotekniikan avulla, sanoo Max Gylling.

Yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä jo ennen yhdistymistä.