Gallant Oy laajenee heti alkumetreillä

Syksyllä syntynyt, muun muassa Parkanossa toimiva Gallant Oy laajenee jälleen. Rainmaker Group Oy:n toimitusjohtaja Markus Pyrhönen (vasemmalla), Gallantin COO, New Business Operations Marja-Leena Karonsuo ja CEO Tuomas Tahvanainen (oikealla).

Parkanossakin toimiva, asiantuntija- ja tilitoimistopalveluita tarjoava Gallant Oy laajenee heti toimintansa alkumetreillä. Espoossa, Iisalmessa ja Savonlinnassa toimivan Rainmaker Oy:n palkka- ja taloushallinnon palvelut on liitetty lokakuun alusta mukaan Gallant-konserniin.

Rainmaker keskittyy jatkossa myynti-, asiakas- ja henkilöstöpalveluihinsa. Gallant ja Rainmaker tekevät jatkossa tiivistä yhteistyötä.

Gallant Oy:llä on ikää vasta joitakin viikkoja. Yritys syntyi Gylling Accounting Oy ja Leppävaaran Laskenta Oy:n yhdistyttyä aiemmin syksyllä.

Lue myös:

YS 20.8.2019: Gylling Accounting Oy ja Leppävaaran Laskenta Oy yhdistyvät