Lentopallonaisten kotipeli täytti katsomon

Parkanon Urheilijoiden naisten lentopallojoukkue sai ensimmäisessä kotipelissä vastaansa Nurmon Jymyttäret. Vieraat voittivat Länsi-Suomen kilpasarjan ottelun eräluvuin 1–3.

Loppulukemista huolimatta peli oli tasaista, ja parkanolaisillakin oli hetkensä. Ensimmäisessä erässä joukkueet keräsivät pisteitä vuorotahtiin, ja erä päättyi 21–25 vieraille.

Toinen erä meni Jymyttärille lukemin 11–25. Kolmannessa erässä parkanolaisten peli alkoi kulkea, ja joukkue vei erävoiton lukemin 25–16.

Vieraat kokosivat kuitenkin rivinsä ja kuittasivat otteluvoiton neljännen erän lukemilla 22–25.

ParkU:n valmentajan Ville Lankisen mukaan molemmat joukkueet pelasivat hyvää lentopalloa. Kolmannessa erässä parkanolaisten peli oli Lankisen mukaan sellaista kuin joukkueelta sopii odottaakin. Joukkue sai pidettyä syöttövuoronsa, ja se johti erää alusta loppuun asti.

Lankinen muistuttaa, että lähtötilanne oli vasta kaksi kuukautta yhdessä harjoitelleelle joukkueella haastava.

– Kotipelin jännitys häiritsi selvästi ottelun alussa, ja joukkue teki liikaa virheitä varsinkin toisessa erässä. Mutta pelissä oli paljon hyvää, ja tästä on hyvä jatkaa kovaa harjoittelua.

Kurikka seuraavan kotipelin vastustaja

Lankinen kiittää kotiyleisöä kannustuksesta. Yli sata henkeä katsomossa on harvinaista herkkua alemman sarjan lentopallopelissä.

Parkanolaisseuralla on ollut 11 vuoden tauko sarjapeleistä. Lajin paluuta kilpakentille on selvästi odotettu.
Parkanon seuraava peli on Seinäjoella 10. marraskuuta. Vastaan tulee silloin Nurmo Volleyn Janet.

Seuraava kotipeli Puntilla on 13. marraskuuta, jolloin verkon takaa pallon lyövät Kurikan Ryhdin pelaajat.