Nuorisovaltuusto perusti pumptrack-työryhmän

Parkanon nuorisovaltuusto on perustanut työryhmän, jonka tehtävänä on valmistella aloite skateparkin tai pumptrack-radan tai mieluummin molempien rakentamiseksi Parkanoon. Molemmat ovat ulkoliikuntapaikkoja, joissa voi liikkua esimerkiksi rullalaudalla, BMX-pyörällä tai rullalaudalla.
– Skateparkin ja pumptrackin puitteita on myös mahdollista yhdistellä, niin että pumptrackin ympäristössä on myös skeittauksen elementtejä, esimerkiksi reilejä ja boxeja. Lisäksi kyseessä olevat paikat voivat toimia nuorten yhteisinä hengailu- ja kokoontumispaikkoina, nuorisovaltuusto toteaa päätöksessään.
Nuorisovaltuuston mukaan toive tästä on tullut Parkanon nuorison keskuudesta. Vastaavia ulkoliikuntapaikkoja on toteutettu useilla paikkakunnilla ja ne ovat osoittautuneet todella suosituiksi. Esimerkiksi Ikaalisissa on pumptrack.
Aloitteen asiasta kaupunginhallitukselle tekee työryhmä, johon valittiin Markus Kuivanen, Miro-Matias Ranta-Knuuttila, Eemeli Kylä-Utsuri ja Eaton Sanchez.