Kihniön Vuoden Yrittäjä on Kiinteistöpalvelu Kärki

Tomi Kärjen yrityksen halli sijaitsee Ratikylässä. Kuva: Laura Jokisalo

Kihniön Yrittäjät valitsi Vuoden Yrittäjäksi Kiinteistöpalvelu Kärki Tmi:n, jonka yrittäjänä toimii Tomi Kärki. Yritys tarjoaa monenlaista kiinteistöhuoltoa, jossa kasvava kysyntä on mökkitalkkaripalvelulla. Yritys myös myy polttopuita.
Vuodenaika vaikuttaa työnkuvaan. Syksyllä Kärkeä työllisti lehtien siivous, ja ensi lumien tultua alkoi auraus ja hiekoitus.
– Lisäksi polttopuita alkoi mennä paljon, kun tuli ekat pakkaset, Tomi Kärki kertoo.
Kärjen yritys on perustettu vuonna 1998 ja se toimii sekä Kihniössä että Seinäjoella.
Tomi Kärki kertoo arvostavansa saamaansa Vuoden Yrittäjä -palkintoa. Palkitsemiskriteereitä ei etukäteen kovin paljon avattu, mutta Kärki arvelee vaikuttavana tekijänä olleen hänen aktiivinen toimintansa yrittäjäyhdistyksessä. Kärki on kuulunut yhdistyksen hallitukseen reilusti toistakymmentä vuotta. Yhdistykseen hän liittyi muutama vuosi yrityksensä perustamisen jälkeen.
Yrittäjäyhdistyksen toiminnasta Kärki haluaa nostaa esiin joka toinen vuosi järjestettävät Kesämessut. Tapahtuma vaatii yrittäjiltä paljon työtä, mutta Kärki pitää tapahtumaa Kihniölle tärkeänä.
Yritys esiteltiin lehdessä syyskuussa
Ylä-Satakunta julkaisi 26. syyskuuta Kiinteistöpalvelu Kärjestä yritysuutisen, jossa Tomi Kärki kertoi toiminnan laajentuneen kuin puolivahingossa.
– Ensin on tehty yhtä asiaa, ja sitten asiakas on pyytänyt uutta palvelua, Kärki luonnehti.
Mökkitalkkaripalveluiden suosio johtuu hänen mukaansa paljolti siitä, että nykysukupolvet eivät enää tule mökille työleirille, vaan lomailemaan.
Tämä aikaisempi lehtijuttu on luettavissa linkistä  https://ylasatakunta.fi/2019/11/16/yritys-laajentun…toiveiden-mukaan/

Juttua muokattu 17.11.19. klo 10.46. Korjattu otsikosta yrityksen nimi oikeaksi.