Ylä-Satakunta saadaan jaettua varhaisjakelualueella – myös muita muutoksia jakelussa

Ylä-Satakunta siirtyy ns. Postilakon johdosta tilapäisesti varhaisjakeluun Parkanon, Karvian ja Kihniön varhaisjakelualueilla, eli käytännössä taajama-alueilla. Muutos astuu voimaan tiistaista 19.11.2019 alkaen.

Ylä-Satakunta jaetaan varhaisjakelualueilla kaikkiin kotitalouksiin toistaikseksi peittojakeluna. Jakelu tapahtuu yhden päivän totuttua myöhemmin, eli tiistain lehdet jaetaan keskiviikkoisin ja torstain lehdet perjantaisin.

Etätilaajille ja varhaisjakelualueen ulkopuolella asuville tilaajille lehteä ei valitettavasti ole mahdollista jakaa.

Lehtien jakelu irtonumeropisteissä sekä lehden konttorissa jatkuu veloituksetta sillä muutoksella, että lehdet ovat noudettavissa keskiviikko- ja perjantaiaamusta alkaen. Nämä lehdet on tarkoitettu etupäässä niille tilaajille, jotka eivät ole varhaiskannon piirissa.

Lehtiä voi em. pisteistä noutaa esimerkiksi tie- tai kyläkuntien kimpoissa tai naapuriyhteistyönä.

Paperilehdestä poiketen tuorein näköislehti saadaan avattua normaalisti tiistai- ja torstaiaamuina kello 9:ään mennessä. Näköislehti on veloituksetta luettavissa verkkosivuillamme.

Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi. Muutokset ovat mahdollisia mm. mahdollisten muiden ammattiliittojen tukitoimien vuoksi. Nyt tehtyjen muutoksien taustalla on mm. se, että Posti ei enää lakon vuoksi kykene ottamaan lehtiä vastaan odottamaan jakelua.

Ylä-Satakunta pahoittelee osaltaan Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakon vaikutuksia tilaajilleen.

Näin saat lehden jatkossa

  • Näköislehti avataan os. ylasatakunta.fi tiistai- ja torstaiaamuisin klo 9 mennessä. Luettavissa veloituksetta.
  • Parkanon, Karvian ja Kihniön varhaisjakelualueella lehti jaetaan yhden päivän myöhässä, eli keskiviikkona ja perjantaina, täyspeittona kaikkiin kotitalouksiin.
  • Muille tilaajille lehdet ovat noudettavissa veloituksetta irtonumeropisteistä tai Ylä-Satakunnan konttorilta keskiviikko- ja perjantaiaamusta alkaen