Torstain 21.11.2019 näköislehti luettavissa veloituksetta – paperilehti saatavilla perjantaina

Torstain 21.11.2019 Ylä-Satakunta on ilmestynyt normaalisti. Lehden voi lukea veloituksetta näköislehtenä täällä.

Paperilehti tulee saataville perjantaiaamusta.

Paperilehti jaetaan peittojakeluna Parkanon, Karvian ja Kihniön ns. varhaisjakelualueilla, jotka pääosin vastaavat taajama-alueita. Mikäli laatikossasi on maininta “ei mainoksia”, lehteä ei kyseiseen laatikkoon jaeta. Mikäli lehti jostain syystä ei tule, voit noutaa sen irtonumeropisteistä.

Muualla asuville tilaajille paperilehteä ei valitettavasti saada toistaikseksi PAU:n lakon vuoksi toimitettua. Lehti on noudettavissa veloituksetta irtonumeropisteistä tai Ylä-Satakunnan konttorilta perjantaiaamusta alkaen. Näköislehti on luettavissa.

Kannustamme naapurustoja, tiekuntia ja kyläkuntia järjestämään kimppanoutoja ja -jakeluita.

Jakelu jatkuu näin toistaiseksi. Seuraamme lakkotilanteen kehittymistä.