Kaukomaalaus osti Hartelan Turun maalausosaston

Kaukomaalaus Oy osti Hartela Länsi-Suomi Oy:n Turun maalausosaston toiminnan maanantaina tehdyllä kaupalla. Kuvassa Kaukomaalaus Oy:n toimitusjohtaja Kauko Turunen.

Kaukomaalaus Oy osti Hartela Länsi-Suomi Oy:n Turun maalausosaston toiminnan maanantaina tehdyllä kaupalla. Liiketoimintakauppa koskee 15 henkilöä, jotka siirtyvät Kaukomaalaukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupan yhteydessä Hartela ja Kaukomaalaus tekivät kausisopimuksen maalaus- ja tasoitetöistä Turun ja Lohjan alueilla.

– Turun seutu on tuorein toiminta-alueemme. Tämä yrityskauppa mahdollistaa toimintamme laajentamisen ja vahvistamisen koko Lounais-Suomen alueella, kertoo Kaukomaalaus Oy:n toimitusjohtaja Kauko Turunen.

– Maalausosaston liiketoimintakauppa on osa ketjua, jossa olemme myyneet erillisiä toimintojamme ja keskittyneet perusliiketoimintaamme. Maalausosaston henkilöstö pääsee osaksi yritystä, jossa on osaamista ja resursseja nimenomaan maalaus- ja tasoitetöiden kehittämiseen ja johtamiseen, toteaa Hartela Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Hanna Kolehmainen.