Torstain 28.11. Ylä-Satakunta jaetaan poikkeusjärjestelyillä – normaalijakeluun pyritään palaamaan keskiviikkona 4.12.

Torstaina 28.11. ilmestyvä Ylä-Satakunta jaetaan vielä poikkeusjärjestelyillä, eli näköislehti ilmestyy ilmestymispäivänä ja paperilehti tulee jakoon perjantaina 29.11. Paperilehti jaetaan peittona Parkanon, Karvian ja Kihniön varhaisjakelualueilla. Lehteä on saatavana perjantaista alkaen veloituksetta irtonumeropisteistä.

Normaaliin osoitteelliseen jakeluun pyrimme palaamaan ensi viikolla, jolloin lehti ilmestyy suunnitellusti vain kerran, eli keskiviikkona 4.12. Odotamme vielä Postilta tarkempia tietoja jakeluruuhkista ja niiden purkamisesta. Näköislehti avataan joka tapauksessa veloituksetta luettavaksi vielä tuolloinkin.

Niin sanotun postilakon loppumisesta tiedotettiin keskiviikkona aamupäivällä.

Tiedotamme tilanteen kehittymisestä verkkosivuillamme loppu- ja alkuviikosta.