Pikku-Teemun iltapiiras

Valmistusaineet

150 grammaa voita
2 desilitraa vehnäjauhoja
2 ruokalusikallista kylmää vettä
juustoraastetta
1. Sekoitetaan nopeasti tasaiseksi taikinaksi, jolla vuorataan piirasvuoka.
Päälle:
noin 200 grammaa katkarapuja tai kinkkusuikaleita
(tai suppilovahveroita ja pientä sipulisilppua voissa pannulla paistaen)
1 prk ananasmurskaa
suolaa
mustapippuria

Sekoitetaan kulhossa:
1 prk smetanaa
3 desilitraa maitoa
3 munaa
ripaus suolaa ja mustapippuria, ettei täytteestä tule äitelää.
reilusti juustoraastetta.

Ohjeet

  1. Seos kaadetaan täytteen päälle piirasvuokaan.
  2. Paistetaan 175 asteen lämmössä noin puoli tuntia kullanruskeaksi.
  3. Nautitaan jäähtyneenä.