Suit, sait -sienikinkkupiirakka

Valmistusaineet

Valmiista piirakkapohjasta saa nopeasti suolaista purtavaa. Tässä pääaineksina on käytetty suppilovahveroita ja kinkkusuikaleita.

Suppilovahveropiirakka
pakastepiirakkapohja
reilusti suppilovahveroita
150 grammaa kinkkusuikaleita
1 prk ranskankermaa (tai smetana)
loraus maustettua ruokakermaa (esim. mustapippuri)
150 grammaa emmental-juustoraastetta
2 munaa

 

Ohjeet

1. Taputtele piirakkapohja vuoan pohjalle ja reunoille.
2. Laita piirakkapohjan päälle sulatetut suppilovahverot.
3. Lisää kinkkusuikaleet.
4. Sekoita ranskankerma, ruokakerma, juustoraaste ja munat. Lisää päälle.
5. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.