Teos on kolmen esiintyjän monikohtauksinen nykytanssiteatteriesitys, jossa yleisö kiertää esiintyjien johdattamana metsässä pysähtyen välissä seuraamaan ja kokemaan esitystä. Teoksen mielenmaisema on lopunaikainen. Esityksessä katsoja viedään sanattomalle elämysmatkalle jalan metsään. Esitys on yhteinen kokonaiskokemus sekä esiintyjille että yleisölle. Teos tavoittelee yhteisöllistä kokemuksellisuutta ja ehdottaa katsojalle eri aisteilla havainnointia. Teos on valmistettu prosessinomaisesti ja esitys pohjaa Sisä-Suomen tanssin aluekeskuksen House-taiteilijajaksolla työstettyyn Vois’ olla -demoon Liikelaiturilla lokakuussa 2016. Epilogi on kuitenkin itsenäinen toinen osa. Epilogi-teoksessa hyödynnetään edellisen demon teemoja ja maisemia; yksilön luontosuhdetta sekä peli- ja elokuvateollisuuden luomaa zombiestetiikkaa. Epilogi on työstetty Kaupin kansanpuiston alueella Tampereella heinä-elokuussa 2017.

Teoksen konseptista ja esittämisestä vastaavat pirkanmaalaiset freelance-tanssitaiteilijat Hanna Kahrola, Antti Marjakangas ja Tuija Touhunen.

Teoksen kokonaiskesto on 90 minuuttia. Lähtöpaikka on Seitsemisen luontokeskuksen piha. Kävelyreittinä on Runokangas polku, 2 km.

Esitykseen osallistumisen yhteydessä katsojan on hyvä huomioida/ottaa mukaan:
– säänmukainen varustus
– pitävät kengät, poluilla voi olla myös märkää, reitti ei myöskään ole esteetön
– kesällä suojaa mahdollisilta hyttysiltä
– ehdotettu pukukoodi: pyöräilykypärä tai muu kypärä
– istuma-alusta/retkituoli halutessa
– eväät halutessa (esitys sisältää lyhyen yhteisen evästauon)

Tapahtuma on maksuton