Tapahtumakalenteri

Blogit

Lotta-Svärd, bl. 24/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (22.5.2017, 05:56)

Suruliputus, blogi 23/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (13.5.2017, 20:01)

100 vuotta sitten, bl. 22/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (6.5.2017, 20:03)

Pultava, blogi 21/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (3.5.2017, 20:32)

Torstain tarinoita, blogi...

Kirjoittanut Heikki Lammi (20.4.2017, 20:16)

YS-Kysely

Kuinka usein ruokailet kodin ulkopuolella?

Postia toimitukselle

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Seiseljanka tarjoaa ripauksen Venäjää

    0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)

    1. Hienonna sipuli ja pilko porkkana ja juuriselleri suikaleiksi.
    2. Kuullota sipuli. Lisää sipuliin kasvikset, kääntele.
    3. Lisää joukkoon vesi, kalaliemikuutio, tomaattimurska ja pippurit. Kiehauta.
    4. Lisää maustekurkku ja kalakuutiot.
    5. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
    6. Lisää keiton päälle smetana ja persiljasilppu.