Tapahtumakalenteri

Blogit

Lotta-Svärd, bl. 24/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (22.5.2017, 05:56)

Suruliputus, blogi 23/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (13.5.2017, 20:01)

100 vuotta sitten, bl. 22/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (6.5.2017, 20:03)

Pultava, blogi 21/17

Kirjoittanut Heikki Lammi (3.5.2017, 20:32)

Torstain tarinoita, blogi...

Kirjoittanut Heikki Lammi (20.4.2017, 20:16)

YS-Kysely

Kuinka usein ruokailet kodin ulkopuolella?

Postia toimitukselle

Yläri Facebookissa

Reseptit

  • Lihasoppakin kannattaa muistaa

    0.0/5 arvosana (arvosteltu 0 kertaa)

    Kuuma lihasoppa lämmittää pakkasilla. Kuulostaa arkiselta, mutta on nii-in hyvää!

    1. Laita liha kattilaan kylmään veteen. Kiehauta.
    2. Poista pintaan kertynyt valkuainen pois lusikalla.
    3. Keitä lihaa hiljalleen pari tuntia sipulilohkojen, pippurin, suolan ja laakerinlehtien kanssa.
    4. Nosta liha syrjään. Siivilöi liemi.
    5. Keitä pilkotut juurekset liemessä noin 20 minuuttia. Lanttua kannattaa keittää pitempään.
    6. Lisää lopuksi purjo ja tuoretta persiljasilppua.
    7. Paloittele liha. Anna hautua hetki.