Heikki Hallamaan reseptillä voit valmistaa kesällä ateriakokonaisuuden, jonka pääraaka-aineena on kirjolohi.
Aulis Alatalo
Jokainen kalamies tietää, että kalafileestä saa helposti uunissa tai pannulla voissa kypsennettynä, hiukan suolaa ja mustapippuria pinnalle ripottaen hyvää syötävää.
Oletko tilaaja? Käyttäjätunnuksen ja/tai salasanan voit tiedustella asiakaspalvelustamme (asiakaspalvelu@ylasatakunta.fi tai 029 1706 680)
Unohtuiko salasana tai haluatko vaihtaa salasanan? Klikkaa tästä
Ylä-Satakunnan alueen tapahtumia ja menovinkkejä
Parkanontie 45, 39700 Parkano
Y-tunnus 0214255-5
Puhelin: 029 1706 680
asiakaspalvelu@ylasatakunta.fi
toimittajat@ylasatakunta.fi
etunimi.sukunimi@ylasatakunta.fi
Sivustomme käyttää evästeitä.